Sikkerhed i produktionsmiljøer

Alle virksomheder producerer og opsamler data – men hvordan opbevarer du dine data? Og hvordan beskytter du dem?

Bliv klogere på de krav som EU’s nye persondataforordning stiller til din virksomhed.

Hør om hvilke krav et komplekst produktionsmiljø, hvor software, maskiner og mennesker mødes, stiller til sikkerheden i din virksomhed, og hvordan du kan identificere potentielle risici og stoppe hullerne.

Få nye vaner, når vi sætter fokus på, hvordan hackere udnytter den menneskelige faktor til at angribe virksomheder, det er et spændende og underholdende emne, hvor der også kommer et smil på læben.

Tidspunkt: Tirsdag den 6. marts kl. 15.00-17.30

Sted: Nupark 49, Holstebro, 2. sal, lokale F

 

Program:

Persondataforordningen v. Berit Naomi Skjernaa, Alexandra Instituttet
25. maj 2018 nærmer sig med hastige skridt. På denne skæringsdag træder EU’s persondataforordning i kraft. Det store spørgsmål er hvad det kommer til at betyde for min virksomhed? Hvad indebærer forordningen – og hvad skal vi gøre for at efterleve kravene?

IT-sikkerhed i produktionsmiljøer v. Zaruhi Aslanyan, Alexandra Instituttet
Kompleksiteten i moderne produktionsmiljøer er stigende. Specielt kombinationen mellem fysiske enheder som f.eks. robotter og maskiner, software og menneskelige aktører gør situationen svær at overskue og trusselsbilledet mangfoldigt. I dag detekteres mange angreb manuelt og ofte først efter skaden er sket. Der er i større grad brug for automatiserede metoder til at identificere potentielle risikofaktorer – og stoppe hullerne i sikkerheden førend skaden er sket.

Trusselsbilledet og Social Engineering v. Jesper Florin, Afdelingsleder, DBI – Brand og Sikring
Mulighederne for svindel, spionage og angreb mod virksomheder er steget betragteligt, sideløbende med den teknologiske udvikling. Ofte udnytter angriberne den menneskelige faktor og vores vanetænkning gennem brug af forskellige teknikker, under et kaldet ”Social Engineering”. Jesper Florin giver eksempler på, hvordan angriberne forsøger at ramme virksomhederne – og hvordan du kan beskytte dig!

Tilmelding via https://visitholstebro.nemtilmeld.dk/55/

Deltagelse er gratis

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent ved Enheden for Erhvervs- og Turismeudvikling, Mikael Oddershede, tlf. 96117087, email: Mikael.oddershede@holstebro.dk

 

 

 

 

Se vores kommende events her: