Event Calendar

The calendar shows the events CenSec organizes or takes part in during 2017. The calendar is updated regularly with new events.


 

(Udskudt) Udnyttelse af systemer i rummet - miljø, transport og logistik

Start 01/01/2018 - 10:00
End 31/01/2018 - 15:00
Location
Category All Events

Dette event er udskudt til januar 2018 
 
Vækst i Rumerhvervet” projektet afholder endnu et arrangement – særligt for virksomheder, der ser muligheder for at udvikle deres forretning gennem brug af data fra satellitter.
For nu er det muligt at udvikle smarte produkter og services i endnu stadig større grad ved brug af de mange gratis data fra rummet om positionering og løbende observationer.
 
Dette gælder udover almindelige billeder i større opløsning også observationer foretaget med andre instrumenter, der afslører ændringer, som har betydning for vores planlægning og aktiviteter.
 
Populært ser vi en række nye produkter og services, der hidtil har været baseret på fysiske målinger på jorden kan løses mere smart med de instrumenter og data, som er til rådighed fra rummet.
 
Kom og vær med til en spændende dag, hvor vi søger at afdække aktuelle forretningsmuligheder - særligt indenfor miljø, transport og logistik.
 
Dato: Tirsdag 28. november 2017
 
Tidspunkt: 10.00 – 15.00
 
Sted: DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C
 
Pris: Gratis
 
Samlet program og tilmeldingside kan ses her