Ny samarbejdsaftale

  

Har din virksomhed brug for rådgivning, hvor branchekendskab og indsigt i offentlige myndigheders spilleregler går hånd i hånd?  

 

CenSec har indgået en samarbejdsaftale med Horten Advokater vedrørende rådgivning på højeste niveau til CenSec og til medlemmerne af CenSec.

 

Horten er specialiseret i rådgivning til regulerede virksomheder og den offentlige sektor, og har mere end 50 års erfaring og et bredt fagligt netværk hos offentlige myndigheder og organisationer. Horten rådgiver på alle niveauer - fra et godt råd og juridisk sparring til komplet sagsstyring og repræsentation i forbindelse med retssager. Samtidig er Horten specialiseret i at løse komplekse juridiske problemstillinger, der går på tværs af fagområder og berører flere brancher. Gennem mange års internationalt samarbejde har Horten endvidere et betydelig internationalt netværk samt erfaring med håndtering af de udfordringer, som samarbejde på tværs af landgrænser indebærer.

                                                                                                                               

Har din virksomhed brug for rådgivning, står Hortens team af jurister klar. Teamet består af erfarne advokater med et indgående kendskab til fagområder og forretningsgange i offentlige myndigheder gennem erhvervsmæssige erfaring fra bl.a. Forsvarsministeriet, Forsvarsstaben, Justitsministeriet, Konkurrencestyrelsen, Indenrigsministeriet og Miljøministeriet samt en række private virksomheder mv.

 

Se Hortens hjemmeside: