Underleverandør til "Det blå Danmark"

CenSec Maritime Network danner rammen for CenSec’s aktiviteter inden for den maritime verden og off-shore-industrien.


Udviklingen af Danmarks ”blå” position inden for søfart, off-shore og tilstødende industrier er i kraftig vækst. Regeringen har, med offentliggørelsen af en målrettet vækstplan ultimo 2012, sat scenen for et vækstboom i ”Det blå Danmark” og CenSec mener, at vores medlemsvirksomheder også skal have mulighed for at positionere sig som innovative underleverandører inden for dette marked.
 

Derfor vil CenSec Maritime Network i samarbejde med andre aktører og netværk inden for ”Det blå Danmark” udvikle forretningsmuligheder for vores medlemsvirksomheder.
 

Vi ønsker at stimulere udviklingen af vækst og arbejdspladser de af hos vores medlemsvirksomheder som har ambitioner, kompetencer og kapaciteter inden for underleverancer på ”det blå marked”. CenSec Maritime Network drives af Klaus Bolving assisteret af Poul-Erik Hansen, der tilsammen har erfaring og kompetencer inden for ”Det blå Danmark” inkl. handelsflåden, off-shore-industrien og søværnet, samt tilknyttede industrier.
 

Tilbud til Netværksmedlemmerne:

  • Opbyg markedsindsigt og kompetencer, der styrker din virksomheds konkurrenceevne inden for industrien.
  • Benyt dig af en effektiv strategi- og markedsplanlægning til åbning af nye salgsmuligheder.
  • Kom i dialog med dine kunder og samarbejdspartnere og skærp dine forretningsmuligheder.
  • Deltag i udviklingsprojekter med fokus på innovation, forretningsudvikling, salg og eksport.
  • Få hjælp til funding af dine udviklingsprojekter.
     

Medlemskab:

Er du interesseret i et medlemskab af CenSec Maritime Network, eller vil du gerne høre nærmere om netværket, er du meget velkommen til at kontakte CEO, Klaus Bolving, mobile +45 5213 1540, e-mail klaus@censec.dk.