BeyondBeta REACT

Projektperiode

6. januar 2022 – 30. juni 2023

Bevilget pulje

 

Hør mere

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om innovationsprojektet “BeyondBeta REACT”, er du velkommen til at kontakte Jeppe Icedor Petersen, Innovation Project Manager, på + 45 5213 1544 eller jeppe@censec.dk.

Projektbeskrivelse

BeyondBeta REACT – Modnings- og vækstforløb for iværksættere

BeyondBeta REACT er et samarbejde mellem Accelerace, Erhvervshusene i Danmark og alle 13 erhvervsklynger. Dette projekt tilbyder et koncentreret udviklingsforløb for unge virksomheder, der ønsker at accelerere deres forretningsudvikling eller startups, som har behov for hurtigt at blive markedsklar. Forløbet omfatter alt fra at finde det rette product-market-fit til opbygning af founder teamets kompetencer og hvordan virksomheden opnår investeringer.

BeyondBeta REACT giver virksomhederne mulighed for at deltage i udviklingsforløb, der kombinerer 1:1 forretningssparring med CenSec og partnere samt strukturerede online værktøjer. Dertil tilbydes internationaliseringsmuligheder, pitch- og salgstræning, lead-user møder og mentorforløb med bi-weekly forretningsudviklingsmøder.

CenSec vil være behjælpelige med ansøgninger til certificeringer, hvor det er nødvendigt, for at markedsklargøre produktet eller virksomheden til leverancer til f.eks. forsvaret.

 

Kriterier for deltagelse:

BeyondBeta REACT-programmet kan benyttes af virksomheder som:

Har et dansk CVR-nr som er mindre end 5 år gammelt.

Mindst en founder med dansk CPR-nr.

 

CenSec Startup Inkubator

 

Hvis din startup ikke er klar til et Beyond Beta REACT accelerationsforløb, tilbyder CenSec et modningsophold i vores inkubator, som kan føre til langvarig succes. Læs mere om inkubatoren her.

 

Det er gratis at deltage i Beyond Beta REACT og CenSecs inkubator. Det forventes dog at founders er villige til at bruge et markant antal timer på at arbejde på deres startups vækst under forløbet.

Projektpartnere
Alle erhvervsklynger i Danmark samarbejder om dette projekt
Finansering af projektet