Tilmelding til New Retail og Tech tur til Shanghai 18.-22. marts 2019

Formålet med turen er at give virksomheder, med interesse inden for kreative erhverv, IKT samt avanceret produktionsfokus, et indblik i den nyeste teknologi på det kinesiske marked.

Du får:
– Indsigt i cutting-edge teknologi inden for retail og avanceret produktion
– Inspiration til hvad og hvordan den nye teknologi kan benyttes
– Mulighed for at netværke med andre virksomheder med interesse i det kinesiske marked.

Målgruppe:
Turen henvender sig i særlig grad til virksomheder inden for detail, med interesse for O2O og big data, men også for produktionsvirksomhed der ønsker et indblik i den nyeste teknologi inden for 3D print. Andre interessenter der er nysgerrige på den nyeste udvikling i Kina, er naturligvis også velkomne.

Betaling:
Vi afholder udgiften til programmet, men du skal selv betale for fly, hotel, visum og kost for nogle dage. Nogle måltider er lagt ind i programmet.

Dato:
Der er fuldt program fra mandag d.18. marts – fredag 22. marts (afrejse lørdag (ankomst søndag) og hjemrejse fredag). Se mere om programmet her (bemærk at dette er en forløber for det endelig program, og der kommer konkrete virksomhedsnavne på når vi ved at turen bliver til noget ift. deltagerantallet.)

Antal:
Deltager max. på 22 personer. Det er kun muligt at melde tre personer til fra samme virksomhed, og vi forbeholder os retten til at udvælge deltagerne så gruppesammensætningen bliver dynamisk.

Tilmeldingsfrist:
01. februar 2019

For mere information omkring programmet kontakt Jesper Rasch fra LDC jesper@ldcluster.dk eller Sofie Jensen fra Inno-Pro sofie@censec.dk

Når du tilmelder dig er det i første omgang udtryk  for en interesse i turen, og du vil inden for et par dage modtage en bekræftelsesmail omkring din deltagelse, samt mere information omkring fly, hotel og visum.

Du kan registrere dig her (og husk at udfylde feltet omkring specielle ønsker for turen):

 

DOWNLOAD PRÆSENTATIONERNE HER

Trine Westergaard her 

Tina Hu her

Xnode her

Lynn Yan fra Himalaya her

 

 CenSec anvender oplysningerne givet her til at sende yderlige info om eventet til de eventets deltagere herunder også en deltagerliste. CenSec gemmer oplysninger om deltagere i vores arrangementer som dokumentation i det omfang vores projekter kræver det. CenSec videregiver desuden virksomhedsoplysninger som virksomhedens navn, adresse og CVR-nummer til Styrelsen for Forskning og Uddannelses InnovationDanmark-database.
InnovationDanmark-databasen bliver alene anvendt til statistiske og videnskabelige formål.
I forhold til dokumentation og promovering af dette og kommende arrangementer kan vi vælge at tage billeder fra dagen, som kan anvendes på LinkedIn og vores hjemmeside. Hvis du ønsker at læse yderligere omkring vores anvendelse af cookies og data, så se nærmere på vores hjemmeside under “privatlivspolitik”.