FMI gennemfører årligt en Industridag, der er et stort ”åbent hus”-arrangement, hvor FMI medarbejdere samt udvalgte gæster udefra får mulighed for at mødes med udstillere fra industrien. Industridagen gennemføres normalt medio august.

Formålet med industridagen er at skabe rammer, hvor chefer og medarbejdere fra FMI og Forsvarets øvrige myndigheder kan mødes med repræsentanter fra den danske forsvarsindustri, som de kan drøfte muligheder, behov og problemstillinger med.

Open for Business

Industridagen er et naturligt tiltag i forbindelse med Forsvarsministeriets “Open for Business“-strategi, der bidrager til fremme af danske virksomheder – primært med relation til forsvars- og aerospaceområdet.

FMI Industridag 2019

Industridagen afholdes i år torsdag d. 22. august i Ballerup. Information om tilmelding etc. tilgår her på siden i løbet af foråret. Information vil også blive annonceret på vores LinkedIn-profil.

FMI Industridag 2018

I 2018 blev FMI Industridag afholdt 23. august og FMI siger tak til de over 160 udstillende virksomheder samt ca. 700 eksterne besøgende til industridagen.

Læs mere om tilbagemeldingerne og industriens evaluering af Industridag 2018 samt præsentationer brugt i dagens forskellige oplæg herunder her.