CenSec har et godt samarbejde med Innovationscenteret i München og videreformidler derfor denne mulighed:

GoB2B Munich

Innovation Centre Denmark tilbyder for andet år i træk startupprogram GOB2B_Munich for hurtigvoksende danske B2B-virksomheder, der er på udkig efter partnerskaber i Tyskland. Programmet kører d 26/9-1/10, 2019 og foregå i og omkring München. Der vil ligeledes bliver afholdt et halvdagsevent i København forud for programmet. – enten d 18 eller 19 september.

Specifikt henvender programmet sig til startups i seed/serie A-stadiet, der har udviklet løsninger relateret til automatisering, effektivisering og Industri 4.0. Det er en fordel allerede at have market traction og eksisterende referencer/pilotprojekter, men det vigtigste er en ambition om at ville skalere internationalt eller markedsteste sit produkt/løsning i et stort land som Tyskland. I (Syd)tyskland er der stor efterspørgsel på startups med kompetencer inden for AI, cybersecurity, retrofitting, datamanagement og compliance, men vores erfaring er, at interessen er bred – så længe startupteams er samarbejdsvillige og forretningsmodeller fleksible. Eksempelvis landede Eupry et kæmpe samarbejde med Atos som følge af sidste års GOB2B_Munich-program (læs mere her)

GOB2B_Munich består af fire hovedelementer – 1 – læring og product-market-fit, 2 – business development og potentielle partnerskab, 3 – adgang til netværk og stærk eksponering, 4 – Oktoberfest og masser af andre sociale aktiviteter:

I løbet af programmet hjælper Innovation Centre Denmark og mantro GmbH med at tilpasse jeres forretningsmodel til det tyske marked. I vil også blive introduceret til vores stærke netværk samt en række potentielle partnervirksomheder og investorer til netværkssessioner og pitch events. herefter fortsætter GOB2B_Munich på Tysklands største startup-konference, Bits & Pretzels, hvor alle GOB2B_Munich-deltagere får en stand, som dækkes fuldt ud af Udenrigsministeriet. Slutteligt bliver alle deltagende startups inviteret med på Oktoberfest hele to gange i løbet af programmet – Innovationscenteret giver de første øl!

Det koster DKK 10.000 at deltage i hele programmet – det eneste du skal tænke på yderligere er hotel og fly. Læs mere i vedhæftede brochure.

Ansøg på www.gob2bmunich.com – Innovation Centre Denmark vurderer ansøgninger løbende, men skynd jer, der er begrænsede pladser.

Hvis du er interesseret i denne tur, så kontakt gerne Sofie på sofie@censec.dk eller tlf. 93201540