8. september 2023

Infomøde om Space i CenSec

Er du også nysgerrig på hvad CenSec egentlig arrangerer og deltager i inden for space?

CenSec har gang i flere spændende ting, når det gælder vores spacedomæne, der inkluderer både downstream, upstream samt autonome systemer (herunder droner).

I skrivende stund planlægger vi, sammen med vores partnere Syddansk Universitet og Uddannelses- og Forskningsministeriet, den Nationale Rumkonference der afholdes i Odense d. 09-10 november 2023.

Den 11. september 2023 står CenSec for afholdelsen af en space-session til Global Tech Trends 2023 konferencen i København – hvor man blandt andet kan høre, hvordan de danske innovationscentre i USA og Indien arbejder med at promovere danske space-kompetencer.

CenSec deltager også på Space Tech Expo i Bremen og samarbejder med det danske forsvar omkring et event, hvor danske virksomheder med stærke kompetencer inden for space-domænet får mulighed for at præsentere deres produkter og teknologier over for myndighederne.

På drone-området samarbejder CenSec med den franske klynge SAFE omkring et større event med fokus på counter-UAV og beskyttelse af kritisk infrastruktur og anvendelsen af droner i forhold til sikkerhed og overvågning. Det bliver også et tema til Homeland Security Conference 2023, der afholdes 3. oktober 2023. Hør også mere om samarbejdsprojektet med AAU kaldet ”Virtuelle undervandsmiljøer” og brugen af UUV (underwater unmanned vehicles).

CenSec arbejder også med at etablere et netværk for virksomheder med interesse for 3D print og Advanced Manufacturing i samarbejde med Teknologisk Institut.

Til dette møde vil vi fortælle mere om ovenstående, svare på spørgsmål og præsentere nye aktiviteter, som vi overvejer at engagere CenSec i, hvis der er interesse blandt deltagerne.

Mødet skal også give deltagerne en mulighed for at komme med feedback og forslag til nye områder og aktiviteter, CenSec kan fokusere på inden for space området.

 

Tid:  fredag 08. september kl. 10.00 – 10.30

Sted: Online gennem Teams

Pris: gratis

Tilmeld dig her. 

Mødet er målrettet CenSec medlemmer.