CENSEC NETVÆRK FOR INDUSTRISAMARBEJDE MEDFINANSIERINGSORDNING OG INNOVATIONSPARTNERSKABER

CenSec holder møde i Netværk for Industrisamarbejde mandag den 26. november.

Temaet denne gang er den nye medfinansieringsordning, samt forsvarets behov for innovation i de kommende år. Herudover samarbejdsmodellen ”Innovationssprint”.

FMI orienterer om det nye regelsæt i medfinansieringsordningen, som er under justering både i form og indhold. De nye tiltag gør ordningen mere attraktiv for danske virksomheder i almindelighed og SMV’er i særdeleshed. Ansøgningsfristen er som tidligere orienteret også rykket til januar 2019, så der er rig mulighed for at komme med i den nye runde.

FMI giver os samtidig et mere langsigtet perspektiv på, hvad forsvaret ser som innovationsområder i de kommende år, hvilke behov og ønsker, de har hertil.

Sky-Watch videregiver deres erfaringer fra deres igangværende medfinansieringsprojekt ”Smart Autonomous Airbourne SIGNIT System”.

Elsis har mange års erfaring i innovationsprojekter (bl.a. med US forsvar) og giver deltagerne indsigt i arbejdsmetoden ”Innovationssprint”, som hurtigt og effektivt kan definere om to parter har et samarbejdspotentiale. Dette kan spare både tid og ressourcer for begge parter.

Til slut vil der være en times match-making session, hvor man har mulighed for 1:1 møder. Ca. en uge inden mødet, vil I få en mail, hvor I kan booke møder med hinanden. Vi sigter også efter, at FMI deltager i denne session.

 

Download invitationen her 

Agenda

09.30 Registrering // networking

10.00-10.20 Velkomst og bordet rundt
Charlotte Dalqvist, Business Development Manager, CenSec

10.20-11.00 Medfinansieringsordningen – ny opdatering og muligheder
Jesper Holm, Teknologirådgiver, ph.d., Værnsfælles Videnscenter, FMI

11.00-11.15 Kaffepause // networking

11.15-11.45 FMI – fremtidige innovationsbehov indenfor de forsvarsstrategiske områder
Industrikontoret

11.45-12.25 Innovationssprint – fra idé til innovationspartnerskab
Peter Stensgård, Innovation Consultant, Elsis

12.25-13.00 Frokost // networking

13.00-13.30 Business Case – Smart Autonomous Airbourne SIGNIT System
Michael Messerschmidt, Chief Business Development Officer, Sky-Watch

13.30-14.30 B2B Matchmaking

Faciliteres af Peter Stensgård, Innovation Consultant, Elsis

Registrering: Via formularen nedenfor inden den 16.11 kl. 12.00.

Spørgsmål rettes til: Anna Andersen, mail: anna@censec.dk eller tlf.: +45 5213 1541

Pris: Deltagelse i seminaret er gratis for medlemmer af CenSec. Pris for ikke-medlemmer 1.850,00 kr., som kan modregnes ved indmeldelse i CenSec. No-show fee 500,00 kr.

Tidspunkt: Mandag den 26. november
Kl. 10.00-14.30

Sted:
Park Inn by Radisson Københavns Lufthavn Hotel
Engvej 171
2300 København

 CenSec anvender oplysningerne givet her til at sende yderlige info om eventet til de eventets deltagere herunder også en deltagerliste. CenSec gemmer oplysninger om deltagere i vores arrangementer som dokumentation i det omfang vores projekter kræver det. CenSec videregiver desuden virksomhedsoplysninger som virksomhedens navn, adresse og CVR-nummer til Styrelsen for Forskning og Uddannelses InnovationDanmark-database.
InnovationDanmark-databasen bliver alene anvendt til statistiske og videnskabelige formål.
I forhold til dokumentation og promovering af dette og kommende arrangementer kan vi vælge at tage billeder fra dagen, som kan anvendes på LinkedIn og vores hjemmeside. Hvis du ønsker at læse yderligere omkring vores anvendelse af cookies og data, så se nærmere på vores hjemmeside under “privatlivspolitik”.