Netværk for Industrisamarbejde: F35/Aerospace forsvarsindustrimøde

CenSec afholder i samarbejde med ACE Denmark et F-35/Aerospace forsvarsindustrimøde den 2. maj fra 10.00-15.00 på Fighter Wing Skrydstrup – Parolesalen.

Mødet er åbent for alle relevante brancheforeninger, klynger, myndigheder og sidst men ikke mindst virksomheder – også danske virksomheder, der endnu ikke er en del af forsvarsindustrien.

 Arrangementets fokus:

Deltag og bliv opdateret på F-35 processen – herunder PSPn, forretningsmuligheder generelt og ifm. F-35 MRO&U, få et overblik over aerospaceindustrien i Danmark, hvilke kompetencer besidder vi og hvor ligger potentialet for vækst og innovation. Derudover stilles skarpt på, hvordan vi som dansk forsvarsindustri kan stå stærkere i fremtiden og får et udbytterigt og strømlinet dansk F-35 program. I den forbindelse orienteres om mulighederne for at indgå partnerskaber og konsortiedannelse. Derudover vil der blive tilknyttet en miniudstilling til arrangementet.

 

Officielt program udsendes i løbet af februar. For mere information kontakt Charlotte Dalqvist, CenSec, mail: charlotte@censec.dk / tlf. 26297631.