Har du også et event, der skal nævnes her? Så skriv til louise@censec.dk

Netværksmøde hos Vink Plast
Kom til netværksmøde 6. december hos Vink Plast i Randers og hør mere om virksomhedens succes på Big Science-markedet. Du vil også møde andre medlemmer af netværket og få mulighed for at drøfte udfordringer og erfaringer som Big Science-leverandør.

Før frokost har vi et generelt fokus på at være leverandør til Big Science-organisationerne, mens vi efter frokost bevæger vi os mere ind på specifikke problemstillinger, som leverandør. Netværksmødet er derfor oplagt for både nye medlemmer og mere erfarne medlemmer at deltage i.
Program:
10.30 Velkomst v/Vink Plast
10.45 Kort bordrunde
11.00 Introduktion til Big Science-markedet og eksportmuligheder for danske virksomheder ved BigScience.dk v/Netværksleder Juliette Forneris, BigScience.dk/Teknologisk Institut
11.30 Vores erfaringer som leverandør til CERN v/ Peter Busk Jensen, Salgschef Industri, Vink Plast ApS

12.00 Sandwich og networking
13.00 Åben diskussion om udfordringer med f.eks. specifikke udbud, indkøbsprocedurer eller samarbejde mellem danske virksomheder om big science-opgaver.
14.30 Rundvisning på Vink Plast eller mulighed for korte individuelle møder med repræsentanter fra BigScience.dk
15.00 Tak for i dag
Tilmelding og praktisk:
Netværksmødet afholdes den 6. december 2018 hos Vink Plast, Kristrup Engvej 9, 8960 Randers SØ.
Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Der er plads til max. 25 deltagere, for at sikre de bedste muligheder for faglige diskussioner og møder.
Læs mere og tilmeld dig her.