Søgeikon

Cybersecurity Made in Europe label

CMMC logo

Cybersecurity Maturity Model Certification (CMMC), er et nyt rammenetværk indenfor IT-sikkerhed, som Department of Defense (DoD) stiller som krav til alle underleverandører. Underleverandører, der fortsat ønsker at komme i betragtning til fremtidige DoD udbud, vil i fremtiden blive mødt med et krav om CMMC

CenSec er den nationale koordinator for de samlede aktiviteter der foregår i Danmark omkring CMMC. Aktiviteterne støttes af DI Forsvar og Sikkerhed og koordineres i samarbejde med den Danske Ambassade i Washington, og de deltagende virksomheder.

CMMC-Netværket har til formål at bidrage til at øge viden om CMMC blandt danske forsvarsindustriaktører, inddrage væsentlige stakeholders (US og danske) til at afklare tvivlsspørgsmål, og ikke mindst sørge for at den danske forsvarsindustri er så godt forberedt som muligt før CMMC for alvor manifesteres.

Sidst men ikke mindst, skal CMMC vendes fra at være en cost driver til en business driver, og give den danske forsvarsindustri en konkurrencefordel.

CMMC-Netværket er åbent for alle i forsvarsindustrien, uanset tilknytning til forskellige foreninger og netværk.