Søgeikon

Innovationsnetværket for Grønt Forsvar

CenSecs Innovationsnetværk for Grønt Forsvar vil undersøge og skabe interesse for, at danske virksomheder og videninstitutioner kan deltage i et nyt grønt forsvarsinnovationsnetværk drevet og finansieret af CenSec.

I CenSec dækker begrebet “Grønt Forsvar” over en innovativ tilgang i forsvarsindustrien, der optimerer forsvarskapaciteters og støttesystemers effektivitet og resiliens ved at anvende eksisterende og nye grønne teknologier og løsninger. Hermed opnås operativ og miljømæssig bæredygtighed for den industrielle innovation og produktion, samt for den militære anvendelse af forsvarskapaciteterne og deres støttesystemer.

CenSec driver Innovationsnetværket for Grønt Forsvar og der var kick-off på netværket i december 2021. Der planlægges 3-4 møder om året. Hvert møde har et specifikt tema inden for grønne teknologier, løsninger, digitalisering, bæredygtighed mm.

Kontakt

Martin Jensen
Business Development Manager, Defence

marjen@censec.dk 

 

Innovationskraft
Når du deltager i møder i dette netværk vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse til standardsats.