26. februar 2024

CenSec Space Gruppe

Er du nysgerrig på hvad CenSec laver på space området?

CenSec har gang i flere spændende ting, når det gælder vores space domæne, der inkluderer både downstream-, upstream samt autonome systemer (herunder droner).

På online mødet vil vi fortælle om hvilke aktiviteter vi har på tegnebrættet i 2024 og de forskellige samarbejdsprojekter med fokus på Space, som CenSec administrerer sammen med vores partnere.

Udover CenSec kan du på mødet høre korte oplæg fra:

  • Ilana Krasnik, Trade & Innovation Advisor, Royal Danish Embassy Londonstudietur til Space Comm Expo i Farnborough og mulighederne for DK virksomheder på det britiske space marked
  • Mads Toudal Frandsen, viceinstitutleder, SDUSPACE AI – udvikling og test af AI baseret billedanalyse, on board computing og kontrolsystemer til brug på space missioner – hvad er mulighederne for danske virksomheder i projektet?
  • Poul Zimmermann Nielsen, Space Commercialization Manager, ESA BIC DKSatellite Based Maritime Domain Awareness for Defence – udvikling af nye teknologier herunder payloads og databehandling, relateret til satellit baseret MDA (Maritime Domain Awareness) – hvad er mulighederne for danske virksomheder i projektet?
  • Anders Hjermitslev, Sektionsleder, Teknologisk Institut – 3D Print Defence NetworkUdvikling, demonstration og test af nye innovative 3D printede applikationer og letvægtskomponenter – hvad er mulighederne for danske virksomheder i projektet?

 

Mødet er også en mulighed for at komme med feedback og forslag til nye områder og aktiviteter, som CenSec kan fokusere på inden for space området.

 

Dato: Mandag den 26. februar 2024, kl. 10-11

Sted: Online via Microsoft Teams

Pris: gratis

 

Mødet er åbent for alle interesserede

 

Tilmeld dig her