Klaus Bolving

CEO CenSec

Mail: klaus@censec.dk
Phone: + 45 52 13 15 40

Uddannet officer fra Søværnets Officersskole og på masterniveau i militære studier, strategi og ledelse fra Forsvarsakademiet. Har haft en lang række leder- og chefstillinger i Søværnet og det øvrige Forsvar samt været underviser og forsker ved Forsvarsakademiet og Dansk Institut for Internationale Studier.
Aktiv deltager i en række EU-ekspertorganer og netværk inden for sikkerhed og forsvar.

Anders Laustsen

Project Development Manager

Fundraising
Space upstream/downstream

Mail: anders@censec.dk
Phone: +45 52 13 15 42

Kandidat i International Handel fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet ved bl.a. Aalborg Universitet og Region Nordjylland. 13 års erfaring med markedsanalyser, internationaliserings og fundraising med særligt fokus på EUs regional- og socialfonde, InnoBooster, COSME, Innovation Express og Markedsmodningsfonden.

Anna Andersen

Office Manager

Controller
Office manager

Mail: anna@censec.dk
Phone: +45 52 13 15 41

Kandidat i økonomi fra National Aerospace University, Kharkiv, Ukraine.
Uddannet kontorassistent med speciale i økonomi i Danmark. Fem års erfaring med økonomi- styring samt bred arbejdserfaring inden for debitor-, kreditor- og finansstyring, momsafregning, månedsregnskab og årsregnskab.

Louise Juel Broch

Communications Manager

Defence

Mail: louise@censec.dk
Phone: +45 52 13 15 43

Kandidat i journalistik fra Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Har aftjent værneret i Hæren og i en årrække været ansat som flyveroverkonstabel af reserven og kommunikationsansvarlig ved Flyvevåbnet myndigheder Helicopter Wing Karup, Air Control Wing og Flyvertaktisk Kommando. 10 års erfaring med journalistik, grafisk fremstilling, web, SoMe etc.

*webmaster

Mie Zacher Linnet

Communications Manager

Mail: mie@censec.dk
Phone: +45 53 65 15 46

Kandidat i international virksomhedskommunikation og engelsk fra Aarhus Universitet. Har erfaring med den digitale arbejdsplads, stakeholder management, kommunikationsframework samt dokumenthåndtering og tekstproduktion.

Mette Søndergaard Johannsen

Member and Relationship Manager

Mail: mette@censec.dk
Phone: +45 31 31 53 76

Kandidat i international økonomi og fransk fra Syddansk Universitet. Har mangeårig erfaring med erhvervsservice, netværk og kommunikation fra både private og offentlige organisationer. Har endvidere studeret og arbejdet sammenlagt to et halvt år i Frankrig og Schweiz.

*webmaster

Poul-Erik Hansen

Director Business Networks

Klassificerede produkter

Mail: poul-erik@censec.dk
Phone: +45 52 13 15 44

Civilingeniør (EE ) fra Danmarks Tekniske Universitet og senere MBA fra Copenhagen Business School.
Mangeårig erfaring fra telekommunikations- og jernbaneindustrien med ledende chefstillinger. Hertil ni års erfaring fra Forsvarets Efterretningstjeneste.

Sofie Jensen

Project Manager & International Partnerships

Cyber Security

Mail: sofie@censec.dk
Phone: + 45 93 20 15 40

Kandidat i Udvikling og Internationale Forhold med speciale i Kina fra Aalborg Universitet.  International arbejdserfaring med ophold i Kina og Tyskland, og har fulgt det kinesiske marked og udvikling tæt siden 2006. Har 10 års erfaring med udvikling, koordinering og eksekvering af projekter, samt tværfagligt og internationalt samarbejde. Er certificeret Prince2-projektleder.

*webmaster

Ken Sloth Rasmussen

Business Innovation Manager

Mail: ken@censec.dk
Phone: +45 53 62 15 46

Lang karriere fra ind- og udland med fokus på afsætning og forretningsudvikling.
Har blandt andet gennem en årrække arbejdet med kommunikation, ledelse og branding i Siemens-koncernen i Tyskland og i Danmark. Betydelig erfaring med afsætning af produkter og services i bl.a. Norden, Baltikum, Holland og Irland, primært hos internationale IT og telecom virksomheder.
Har deltaget i etablering flere start-up’s inden for softwareløsninger, handel- og konsulentvirksomhed.

Special Advisors:

Brad Beach

Droner og UAS

Kurt Mosgaard

FN 

Michael Goodsite

Sustainability & Green Defence

Ole Kandborg

Strategy

Pauline Medori

International Aerospace