Klaus Bolving

CEO CenSec

Netværksleder Inno-Sec

Mail: klaus@censec.dk
Phone: + 45 52 13 15 40

Uddannet officer fra Søværnets Officersskole og på masterniveau i militære studier, strategi og ledelse fra Forsvarsakademiet. Har haft en lang række leder- og chefstillinger i Søværnet og det øvrige Forsvar samt været underviser og forsker ved Forsvarsakademiet og Dansk Institut for Internationale Studier.
Aktiv deltager i en række EU-ekspertorganer og netværk inden for sikkerhed og forsvar.

 

Anders Laustsen

Project Development Manager

Fundraising
Space upstream/downstream

Mail: anders@censec.dk
Phone: +45 52 13 15 42

Kandidat i International Handel fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet ved bl.a. Aalborg Universitet og Region Nordjylland. 13 års erfaring med markedsanalyser, internationaliserings og fundraising med særligt fokus på EUs regional- og socialfonde, InnoBooster, COSME, Innovation Express og Markedsmodningsfonden.

 

Anna Andersen

Office Manager

Controller
Office manager

Mail: anna@censec.dk
Phone: 52 13 15 41

Kandidat i økonomi fra National Aerospace University, Kharkiv, Ukraine.
Uddannet kontorassistent med speciale i økonomi i Danmark. Fem års erfaring med økonomi- styring samt bred arbejdserfaring inden for debitor-, kreditor- og finansstyring, momsafregning, månedsregnskab og årsregnskab.

 

Charlotte Lynge Dalqvist

Business Development Manager

Defence
Tenders

Mail: charlotte@censec.dk

Phone: +45 26 29 76 31

Kandidat i kommunikation og marketing fra Aalborg Universitet og er master i Brand Excellence. 17 års erfaring med kommunikation, formidling, projektledelse og HR – heraf 7 år med klyngearbejde og virksomhedsudvikling. Erfaring fra virksomheder som Siemens, Grundfos og Bon’A Parte.

 

Louise Juel Broch

Communications Manager

Defence

Mail: louise@censec.dk
Phone: +45 52  13 15 43

Kandidat i journalistik fra Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Har aftjent værneret i Hæren og i en årrække været ansat som flyveroverkonstabel af reserven og kommunikationsansvarlig ved Flyvevåbnet myndigheder Helicopter Wing Karup, Air Control Wing og Flyvertaktisk Kommando. 10 års erfaring med journalistik, grafisk fremstilling, web, SoMe etc.

*webmaster

 

Poul-Erik Hansen

Director Business Networks

Klassificerede produkter

Mail: poul-erik@censec.dk
Phone: +45 52 13 15 44

Civilingeniør (EE ) fra Danmarks Tekniske Universitet og senere MBA fra Copenhagen Business School.
Mangeårig erfaring fra telekommunikations- og jernbaneindustrien med ledende chefstillinger. Hertil ni års erfaring fra Forsvarets Efterretningstjeneste.

 

Sofie Jensen

Project Manager

Cyber Security

Mail: sofie@censec.dk
Phone: + 45 93 20 15 40

Kandidat i Udvikling og Internationale Forhold med speciale i Kina fra Aalborg Universitet.  International arbejdserfaring med ophold i Kina og Tyskland, og har fulgt det kinesiske marked og udvikling tæt siden 2006. Har 10 års erfaring med udvikling, koordinering og eksekvering af projekter, samt tværfagligt og internationalt samarbejde. Er certificeret Prince2-projektleder.

*webmaster

 

Special Advisors:

Brad Beach

Droner og UAS

Kurt Mosgaard

FN 

Michael Goodsite

Sustainability & Green Defence

Ole Kandborg

Strategy

Pauline Medori

International Aerospace