29-31 May 2024

Fælles udstilling på Showcase for Commerce

Kære medlemmer

For 7. gang i træk står CenSec klar til at deltage i Showcase for Commerce, og endnu engang ønsker vi at medbringe en stærk dansk delegation til vores fællesstand.

Showcase for Commerce er en messe arrangeret af Johnstown Areas Regional Industries, et lokalt erhvervsudviklingskontor, der tilbyder omfattende støtte til virksomheder, der ønsker at slå sig ned i Johnstown-området. JARI kan støtte med alt fra  lånemuligheder til fordelagtige lejemål og hjælp til rekruttering af arbejdskraft.

Johnstown er kendt som et knudepunkt for forsvarsindustrien og huser store navne som eksempelvis Lockheed Martin, Martin-Baker America, Kitron og Kongsberg, hvilket gør det til det ideelle sted at finde samarbejdspartnere og muligheder for produktion.

Danske UXV Technologies har også etableret en fabrik i området, som officielt indvies i forbindelse med Showcase.

Messen finder sted fra den 29. til 31. maj, og vi planlægger forskellige aktiviteter i dagene op til for den danske delegation, alt efter hvor mange og hvem der deltager.
Et eksempel på et program er vedhæftet denne mail.

Hvis din virksomhed ønsker at deltage, kan du tilmelde dig via dette link:

https://podio.com/webforms/25625031/1906244?fields[event]=2761935591

Tilmelding senest 5. april 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Louise Juel Broch på louise@censec.dk / 52131543 eller Sofie Jensen på sofie@censec.dk / 93201540.