CenSec Startup Inkubator

Forsvar, Rum og Sikkerhed har aldrig været så relevant som nu. Det har åbnet dørene for mange nye muligheder. CenSec tilbyder derfor unge virksomheder et ophold i vores inkubator, hvor vi hjælper med at udvikle din virksomhed og gribe markedets muligheder. Modning af netop jeres virksomhed vil være i fokus. Gennem CenSecs inkubator vil startups få et øget netværk og sparring fra industrieksperter, som er essentielt for succes i industrierne forsvar, rum og sikkerhed. Inkubatoren kan lede til en plads i et større accelerationsforløb og åbne døren for nye investeringsmuligheder.

CenSec Startup Inkubator giver startups mulighed for at påvirke hvilke tilbud de ønsker at gøre brug af, så udbyttet maksimeres. Helt konkret er der følgende tilbud:

  • Sparring med mentorer fra etablerede virksomheder i deres branche
  • Match making med potentielle lead-users, kunder eller samarbejdspartnere
  • Online forretningsudviklingsunivers
  • Forretningsudviklingssessioner og workshops i samarbejde med brancheeksperter
  • Pitch- og salgstræning til en kompleks forsvarsindustri
  • Identificering- og ansøgningshjælp til soft-fundingmuligheder
  • Invitationer til både nationale og internationale sektorspecifikke events
  • Viden, netværk og adgang til CenSecs økosystem

 

Inkubatoren tilbydes i forlængelse af BeyondBeta REACT-projektet. Det er et samarbejde mellem Accelerace, Erhvervshusene i Danmark og alle 13 erhvervsklynger. CenSec Inkubator tilbyder et koncentreret udviklingsforløb for unge virksomheder, der ønsker at accelerere deres forretningsudvikling eller startups, som har behov for hurtigt at blive markedsklar. Forløbet omfatter alt fra at finde det rette product-market-fit til opbygning af founder teamets kompetencer og hvordan virksomheden opnår investeringer. Dertil kommer bi-weekly 1:1 sparring med CenSecs innovationsansvarlige med fokus på netop det jeres virksomhed ønsker. Målet er at accelerere væksten og etablere varende kontakter i forsvar-, rum- og sikkerhedsindustrien.

Kontakt

Kontakt Jeppe Icedor Petersen, Innovation Project Manager, på +45 52 13 15 44 eller jeppe@censec.dk for at høre nærmere.

 

 

Læs mere om de nuværende startups i Inkubatoren

Inkubatoren er finansieret af Den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Inkubatoren samarbejder med de 13 erhvervsklynger i Danmark.