Søgeikon

BeyondBeta 3.0

Beskrivelse:

Beyond Beta er et acceleratorprogram, der øger læringshastigheden hos i alt 300 vækstpotentielle iværksættere på tværs af Danmark ved at give dem hurtig og effektiv adgang til forretningsudvikling, potentielle kunder, samarbejdspartnere, investorer, corporates, succesfulde iværksættere mv.

Formålet er at flere iværksættere med et klart vækstpotentiale bliver til egentlige vækstiværksættere, og acceleratoren fokuserer især på iværksættere inden for de 14 styrkepositioner.

Beyond Beta bliver til i et partnerskab mellem de 6 Erhvervshuse, 11 klynger, Accelerace og TechBBQ samt en række private aktører. BB 3.0 tilbyder potentielle vækstiværksættere et målrettet accelerationsforløb, der bygger på et horisontalt og et vertikalt læringsspor.

Det horisontale spor er forankret i indhold og metoder fra BB 1.0 og indeholder træning i de vigtigste emner i forhold til at bygge en skalerbar forretningsmodel og deraf kunne tiltrække investorer og internationalisere – disse emner går på tværs uafhængigt af, hvilken sektor den enkelte iværksætter bevæger sig inden for.

Det vertikale læringsspor giver iværksætteren adgang til relevant sektorspecifik viden og netværk, ikke mindst til corporates, som sikrer at iværksætterens hypoteser om markedet bliver testet og tilpasset løbende - denne form for hypotesetest i tæt dialog med markedet er hentet fra erfaringer i BB (REACT) 2.0.

Kombinationen af horisontal og vertikal træning mener vi er optimal i forhold til at øge læringshastigheden hos iværksætterne.

Information

Dato

1. July, 2023

-

31. December, 2024

Projektansvarlig

Jeppe Icedor Petersen,

Deltagende virksomheder